Bewust eten begint met bewust genieten! Geniet van het gezelschap, het feest of gewoon even van je pauze zonder je zorgen te maken of je wel goed en lekker eet. Onder dit motto verzorgen wij catering in Veenendaal, Ede, Wageningen en omgeving.

Fresto is een bijzondere cateraar die weet wat genieten is. Een bewuste cateraar. Met doordachte, lekker producten en oog voor sfeer en entourage.

Catering Veenendaal voor feesten

De aandacht voor uw gasten staat bij Fresto centraal. Heeft u een feest, laat dan gerust de catering over aan ons. Wij omringen uw gasten met zorg, smaakvol eten en drinken en eigenlijk alles wat er voor nodig is om de juiste sfeer voor een feestelijke catering te scheppen. Proef het vakmanschap van Fresto en verwen uzelf én uw gasten. Catering Veenendaal voor de zakelijke markt

We verzorgen catering voor de zakelijke markt in de vorm van permanente cateringservice binnen uw onderneming, maar we brengen ook op afroep broodjes op de zaak of verzorgen gezonde warme maaltijden voor uw overwerkers. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor al die bijzondere momenten wanneer u uw relaties of werknemers in de watten wilt leggen. Fresto catering Veenendaal is uw persoonlijke gastheer voor catering op vrijwel elke locatie en voor iedere gelegenheid zoals: een opening, receptie of feestavond.

Catering Veenendaal voor scholen

Fresto is proactief in het aanbieden van gezonde voeding binnen scholen. Dit doen we in de vorm van permanente cateringservice op locatie. We zijn er van overtuigd dat scholieren en studenten gebaat zijn bij de juiste brandstof, maar we begrijpen ook dat uw kerntaak ligt bij het geven van goed onderwijs. De zorg voor lekker brandstof voor uw scholieren of studenten nemen we dan ook graag van u over in de vorm van permanente catering op locatie. Compleet met inkoop, verkoop en bemensing. Catering voor scholen is samengesteld in een speciaal programma.

Zo maken we gebruik van speciale kleurlabels Rood: eens per week kan geen kwaad. Oranje: af en toe is prima. Groen: iedere dag goed. Een handig handvat. En een simpele stimulans om bewust te kiezen. Wilt u meer weten over catering op school, neemt u dan contact op.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij horen of lezen het graag.